Tänkvärt!

http://www.katrinsgoodiebag.se/blog/hanapee/tankelitank/

Blogginlägg ska inte vara långa!

IDAG har jag övningskört för första gången! Måste jag säga att jag var kung? Jag har alltid sagt att jag har det inom mig och kommer klara allt det där superlätt. Jag kunde till och med parkera perfekt i en ruta. Hah! Och kul var det också! Nu vill jag ha körkort :) :) :). Jag längtar redan till imorn då vi ska fortsätta.

Sen så har jag fått en arbetsintervju i Stockholm nästa vecka och jag känner mig jättetaggad, eftersom jag varit på ett liknande företag tidigare så vet jag ju i princip vilka frågor som kommer. Skönt. Mindre skönt är att jag måste börja packa, jag flyttar ju för tusingen hemifrån om mindre än en vecka!
Det börjar mer och mer sjunka in nu att jag verkligen flyttar på riktigt. Jag och Abbe satt och lekte med bilar och så slog det mig att det kommer inte vara på samma sätt sen.. Även fast jag kommer vara här uppe rätt ofta säkert, så kommer det aldrig riktigt bli på samma sätt som när man sover i rummet bredvid. Usch, vad det kommer bli jobbigt ändå. Speciellt att lämna mamma, som jag har bott med dag ut och dag in sen jag föddes! Men jag antar att man ska växa upp nångång.


Jag vill utomlands!! Men jag vill också åka och fjällvandra med papi, och det blir av om några veckor och då följer nog Henka med också! :) Kul!

Aja, nu ska jag SOVA för imorn ska det bli 29 grader och solsken. Wonderful. Förresten, varför har jag en blogg egentligen? Jag tycker inte speciellt mycket om att skriva i den. Kanske ska lägga ner?



Ett sånt där långt jobbigt inlägg!

Från torsdag till söndag har jag och Henka varit ute på Husarö hos hans moster och man plus en massa andra människor. Det har varit jättemysigt! Jag tror vi gav upp på midsommarnatten först klockan 5 på morgonen, då hade vi suttit ute på altanen med massa tända ljus i flera timmar. Jag försökte tjata med Henka att ta ett nattbad men att han fegade ur var ju ingen chock! Så jag och en kille som heter Viktor nattbadade från bryggan och det var inte så varmt, haha! När vi kom upp hade jag flera skrapsår på knäna och blodet bara rann, fast jag har ingen som helst aning om hur det hände. Skumt!

Det har varit jätte skönt att bara ta det lugnt i några dagar och inte tänka på något, förhoppningsvis blir det en till tripp dit ut innan sommaren är slut! :) 

Igår fick vi en idé, vi hade just varit och ätit universums godaste sallad på vårt favorit café (Café Fåtöljen på Götgatan, nära slussen. Helt underbart) och fick för oss att gå på bio och se första bästa film utan att vi vet nåt om den. Det blev Antichrist av Lars von Trier... Jag satt i stort sett och gapade första minutrarna av filmen för jag kunde inte förstå vad vi gått och sett, Henrik höll på att somna och vi gick efter ungefär 40 minuter. Den utan tvekan sämsta filmen jag nånsin sett! Den handlade om en kvinnas sorgearbete efter att ha förlorat sin son, hon går igenom alla sorgens faser och ja. Skum är nog ordet.

Men nu har man iallafall lärt sig att ALLTID läsa en recension innan man sätter sig i biofåtöljen! :D

Wild horses couldn't drag me away

Om lite drygt 5 timmar är jag på väg till dig, kan du förstå att vi bor ihop snart? Det är ofattbart. Efter 11 månaders distansförhållande med 100 mil emellan oss så kommer vi äntligen få sova med varandra varje natt. Jag vet inte hur många gånger vi somnat med telefonen intill örat, hur många gånger vi fört vilda diskussioner om korkade ämnen eller bara varit helt tysta i flera timmar och lyssnat på varandras andetag medan vi gjort nåt annat, för då har det ju nästan känts som att vi varit bredvid varandra. Om 2 veckor är allt det där över.

Och vet du vad? Det kommer bli helt underbart, jag älskar dig.




Jag kan faktiskt visst vara romantisk! 

Snart Stockholm!

Ikväll har vi haft kick-off med jobbet, så det blev middag på waldorf och sen var tanken brännboll+fest men jag bangade på det! Ska upp innan 6 imorgon för att åka ner till Stockholm och fira midsommar med Henrik och hans släkt ute i skärgården, det ska bli mys! Dans runt stången, god mat och nattbad såklart. Imorgon har jag dessutom en hel dag i Stockholm (snart mitt nya hem!!!!) så jag ska gå på stan och försöka hitta nån fin klänning.  :) :)

Ja alltså tänk. Om två veckor flyttar jag ner till Stockholm. Visst ska det bli hemskt att lämna alla mina kära här uppe, men jag vet ju att vi kommer ses ofta ändå! :) Jag klarar mig inte utan er för länge. Men alltså det ska bli så underbart att flytta hemifrån så det är inte sant, att få ta ansvar för sig själv och allt sånt där! Att jag kommer bo ihop med ett mongolid som är lika slarvig och lat som mig när det kommer till att diska och städa och sånt kanske inte är så himla bra, men vi lär väl överleva! :D

Jag och min daniho på studenten!

Studenten 2009!

I minst 2 veckor så har jag aldrig varit ensam eller suttit still och dessutom sovit dåligt och det har känts idag kan jag säga. Har varit helt död och legat och sovit på soffan. Men fyfan vad roligt det har varit den här tiden! På baldagen stod mamma och sydde klart min klänning kl 17 (Vi som heter Johansson är alltid ute i sista stund) och sen var det bara att korka upp skumpan och ge sig av. Jag och Henrik hade jätte roligt, men vad störda vi två är tillsammans egentligen, det är ju helt sjukt. Men kul har vi alltid! :D På fredagen var det upp innan klockan 7 för att göra sig iordning inför champagnefrukosten. Jag trodde det skulle bli ett par sega timmar där tills vi fick springa ut men allt var bara över på ett ögonblick och jag har aldrig haft så jävla roligt! Flaket var helt klart det bästa med hela studenten och jag är så glad att vi löste det i sista stund! :D

Efter min mottagning så blev det klassfest hos mig innan Grace, det var också hur kul som helst. Jag och Henrik var nog hemma vid 6 på morgonen och det är fan ett under att jag lyckades dricka alkohol i nästan 24 timmar utan att må illa eller däcka. Ha ha. Där lyckades jag allt. Ne alltså. JAG VILL TA STUDENTEN EN GÅNG TILL. Det var utan tvekan det roligaste jag nånsin gjort och hela dagen bara sprang iväg! 

En annan rolig grej var ju broschyrerna alla fick hem i brevlådan någon vecka innan om nolltolerans mot alkohol på skolans område. Så vid varje ingång stod lärare och visiterade väskorna, och där kom vi med fulla champagneglas i handen men det enda vi fick höra var "Visst är det alkoholfritt det där?" med glimten i ögat. Det var roligt.

Tack för alla fina presenter också! Jag fick en stor resväska och en sthlms-guide av Henriks föräldrar, sen fick jag massa pengar, smycken, ett staffli+duk+oljefärger och så självklart resan till Turkiet av mina föräldrar! Jag har säkert glömt något nu, men jag är lika tacksam ändå.  


Jag ser ut som plupp på mitt plakat!

Balen 2009

Bal igår och det var väldigt roligt! Jag fick en otroligt fin present av mina föräldrar, när dom var unga och kära för 100 år sen så gav pappa en guldring till mamma. Så nu hade mamma bytt sten och så fick jag den! Jag höll på att börja gråta. :) :)

Jag och Henka hade världens coolaste lilla bil också, och jaaa... Vi såg mer ut som att vara på väg till vårat bröllop än till en bal, haha. Men balen var trevlig och roligast var minglet, speciellt när man var lite... överförfriskad... Väl där inne började komikern att dra en massa bajsskämt! Kunde det blir bättre?! :D IMORGON TAR VI STUDENTEN! That's weird! 





Bröllopsbilden hahaha: 

En epok tar slut

Imorse ringde min chef så idag ska jag jobba mellan 16-19.30! Det känns lite tungt men ajja. :) Sen ikväll blir det mest troligt klassfest om inte alla är tråkiga och bangar?!?! Får väl se hur det blir med den saken! ANNARS så börjar ju studentveckan idag :D Imorn kommer Henka, onsdag är det bal, torsdag spa-kväll och fredag STUDENTEN! Wow, det känns ju så otroligt knäppt.

I 12 år har man haft en och samma rutin, man har levt efter skolan och njutit av höstlov, jullov, sportlov och sommarlov. Om 4 dagar är allt det där över, en epok tar slut och ett nytt kapitel börjar. Det känns lite läskigt men samtidigt så otroligt skönt. Äntligen kan jag göra vad jag känner för! Om ca en månad går flyttlasset till Sthlm också. Innan dess tänkte jag och papsen hinna med att bestiga kebnekaise! Vi får se vad som händer helt enkelt :)!

Nu ska jag iväg och jobbaa, HEJdå!

Hihi

Okejdå jag skoja bara, det kanske stavades lossna? :D haha. Igår var det iallafall roligt, PA ringde vid 10-tiden och frågade om vi inte skulle åka till Western Farm i Boden så vi hoppade in i bilen och for dit. Väldigt rolig kväll hade vi! EMD spelade och sen röjde vi dansgolvet ;D Ikväll ska vi sy klart min balklänning!! Den blir fin och jag är stolt över mor min som ritat upp mönster och allt bara för att jag blev så kär i en klänning från Oscar de la Renta, hihi. Balfrisyren har vi också tränat på idag (tur att man har en frisör till syster - återigen) och det blir jätte fint. Det ska bli kul med bal!

Förresten så fyller Ingopling 18 år idag!! :D:D GRATTIS igen snygging!! 


Badass motherfucker

Igår var hela klassen samlade för en gångs skull! Vi var och käkade och drack öl på Allstar hela kvällen och det var riktigt kul faktiskt, U.S. Air Force är ju i stan så vi träffade på några trevliga amerikanare. Det är så roligt med såna där oväntade saker. Dessutom fick jag komplimanger för att mitt namn var så vackert, det tog ett tag innan dom kunde uttala "Moa" haha. 

Igår gjorde jag dessutom en ögonfransförlängning, är supernöjd. Dessvärre har några lotsnat så jag måste fixa det. Lotsnat förresten, vilket klurigt ord det är. Idag ska jag ta det lugnt och det ska bli underbart skönt. Den senaste tiden har man aldrig suttit stilla känns det som. Eller ja, iDAG ska jag ta det lugnt iKVÄLL är en annan femma.

Byes!



ALANYA! Ta mig tillbaka!



Du är dum och ful!

Saga 3 år ville flytta rutschkanan i lekrummet men när mamma sa att hon inte fick det började hon grina och skrek "mamma du är dum och FUUUL(här skrek hon så lungorna höll på att spricka)"! Haha, det är bland det roligaste jag hört! :D:D

Förresten, idag fick jag höra att jag fått mvg i psykologi B... Om jag hade kommit ihåg att lämna in den där uppgiften som jag inte fick i början av terminen. Jag vet inte hur många gånger jag har fått höra "du har kunskaperna för ett mvg men om du bara lämnat in det/haft bättre närvaro/pluggat lite mer till proven så hade du haft det i betyg" usch, story of my life. Jag har kunskaperna, men jag är för lat. Så säger alla lärare. Men när jag börjar plugga igen så kommer det att vara för något jag verkligen brinner för och då ska jag orka ge det där lilla extra, så det så. Att ha vg i alla ämnen är ju inte fy skam det heller, och jag haaar faktiskt nåt mvg också. Hehe.

Idag har jag köpt ett par nya jeans, två toppar, en kjol (fast den är lite obetydlig eftersom jag bara ska ha den under min superkorta studentklänning. Jag vill ju helst inte visa rumpan) och 2 armband. Nu ska jag gå och hämta ut mitt tandblekningspaket! :D Kul!

Onsdagsklubben

NU är skolan verkligen över, för idag gjorde jag bort ett engelskaprov som var det allra sista jag hade att göra! :D Det gick bra som jag hade väntat och nu har jag nog mitt vg i betyg. Jag ska strax göra mig iordning och sen åka till Hanna för att grilla med tjejerna, efter det blir det utgång! Tycker synd om Emma och PA som ligger på kliniken nu och går miste om allt. ;)

Något som är mindre kul är att vårat studentflak har krockat och gått sönder = vi har inget flak!! Förhoppningsvis går det att lösa, annars vet jag inte vad jag gör. Man kan ju inte ta studenten utan ett flak.






Vem vill va en etta nu? Ingen, ingen!

Idag är det tisdag och jag ska snart iväg till gultza och socialisera mig med mina vänner. Jag har på mig  trasiga jeans, pojkvänströja och converse. Kan det bli mer avslappnat än så? Jag tror det blir en mysig kväll iallafall.

Förresten så vill jag ha en långklänning! Kan det vara det finaste och härligaste som finns kanske? Jag letar efter den perfekta och när jag hittat den så blir den min. 

Då vet ni!!

Klockrent!

Jesus waited THREE days to come back to life. It was perfect! If he had only waited ONE day, a lot of people wouldn't have even heard he died. They'd be all, "Hey Jesus, what up?" and Jesus would probably be like, "What up? I DIED yesterday!" and they'd be all, "Uhh, you look pretty alive to me, dude..." and then Jesus would have to explain how he was resurrected, and how it was a miracle, and the dude'd be like "Uhh okay, whatever you say, bro..." 

And he's not gonna come back on a SATURDAY. Everybody's busy, doing chores, workin' the loom, trimmin' the beard, NO. He waited the perfect number of days, THREE. Plus it's SUNDAY, so everyone's in church already, and they're all in there like "Oh no, Jesus is DEAD", and then BAM! He bursts in the back door, runnin' up the aisle, everyone's totally psyched, and FYI, that's when he invented the high five. That's why we wait three days to call a woman, because that's how long Jesus wants us to wait.... True story.
 

Finns det en bättre serie än How I met your mother? Nej, jag tvivlar starkt på det. 

New Moon

Jag känner hur twilightdepressionen börjar komma tillbaka, ska börja läsa om böckerna nu på en gång. ÅH vad jag längtar tills november!! :D :D


THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD


RSS 2.0