En shopaholics bekännelser

När man har alldeles för mycket att göra så tycker jag att alla borde göra som jag... Ingenting! Istället för att ta tag i allt som ger mig ångest så har jag varit på bio ikväll med världens bästa tjejer, vi har sett en shopaholics bekännelser! Det var faktiskt nödvändigt att göra något annorlunda för en stund och slippa tänka på allt. Filmen var lättsam och förutsägbar såklart, men faktiskt förvånandsvärt rolig from time to time! 

Nu ska jag maila en massa, börja skissa på en affisch och sen tänker jag sova tidigt. Tror jag. Pöss!

Ångest

Ångest, ångest, ångest. Så  s k ö n t  det kommer att vara när den här tiden är över, när allt har löst sig och jag kan andas ut. Hm, framtida Moa... Undra om jag har ett jobb? Undra var jag bor? Hade varit ganska kul att veta så här i förtid, så att jag iallafall kunde slappna av lite. Ne, jag tror på allvar att jag kommer ha en bestående rynka i pannan efter att skolan är över, jag har så himla mycket att tänka på exakt hela tiden och det blir inte bättre alls, tvärtom. Nu längtar jag till påsklovet så att man iallafall kan få andas ut lite, även om hela lovet kommer gå åt till att plugga. 

Bläbläbläbläblä. Varför är jag inte 18 år och har körkort? Allt hade varit SÅ mycket enklare då.

Jeans och sånt

Thursday I don't care about you, it's FRIDAY I'm in love!

Idag har det varit en lång dag på stan, så mina fötter värker just nu. Jag och Emma tog en fika och jag fick äntligen äta min efterlängtade morotskaka från Wayne's! Sen hittade jag ett par jeans som satt perfekt, och tro mig när jag säger att det inte händer ofta! Dom är alltid för långa eller så är dom för pösiga eller för låga eller för tajta nånstans... Och är det mot förmodan rätt längd så är det något annat som inte stämmer, det är inte lätt att vara kort. Men dessa var perfekta på alla punkter! Tyvärr var priset inte lika härligt... Men bara för att jeansen är typ en på miljonen så borde jag köpa dom ändå tycker jag.

Just nu väntar jag på att familjen ska komma hem nångång så att jag kan få lite maaat, jag är hungrig. Blä!



Bla bla och lite shopping

Igår var jag ledig och idag har jag endast haft en lektion - skönt! Jag tränade sammanlagt flera timmar igår så jag kände att jag förtjänade en vilodag nu. Har spenderat lite tid på stan bland annat och hittade faktiskt en tröja, imorse beställde jag ett par skor och ett hårband från Nelly också, kul! Men nu ska jag försöka spara mina pengar tills jag åker till Stockholm om två veckor, det är ju som lite roligare att shoppa där.



God natt!

Jag borde nog sova nu egentligen, imorgon ska jag upp tidigt för att gå till tandläkaren. Det har varit otroligt skönt med en ledig dag idag, men jag har inte varit så effektiv på skolfronten som jag kanske borde ha varit, istället har jag spenderat några timmar på inpuls. Jag och Danni var bland annat på afropowerdance och det var kul, fast jag använde upp den lilla energin jag hade kvar i kroppen. Jag är verkligen helt d-ö-d. Jag borde sova.

Två veckor kvar till påsklovet nu! Hoppas att tiden går fort. Förresten, efter påsklovet är det inte ens fem hela veckor tills vi åker till Alanya! Viktigast av allt är att det är mindre än åtta veckor kvar till studenten då. HIHI!

Me and Ira doin important stuff

Jag och Ira är lediga imorn så just nu sitter vi och "pluggar"... Vi ska faktiskt göra det på riktigt snart. Ikväll har jag och Danni varit på Inpuls och tränat en sväng, jag har dessutom tagit mig i kragen och skrivit en svenska uppgift som ska vara klar till imorn. Usch, det var jätte tråkigt. Jag måste säga att jag är riktigt imponerade av alla er som ska plugga vidare redan till hösten! Det hade jag personligen aldrig orkat, fyfan. 

Idag har vi även haft möte och kollat it Grace lokalen at day light! Det var inte så fräscht måste jag säga, ha ha. Men om allt klaffar nu så kommer den här kvällen bli så jävla oslagbar!! Det ska blir riktigt kul och det är ju bara drygt en månad bort nu ;-)! Hihi.

Ne, nu ska jag vara duktig och plugga... Pöss!

Monday

En seg måndag, som vanligt! Har dock bara haft två lektioner idag för omväxlingsskull, i engelskan ska vi läsa en bok nu (hon erkände till och med själv att hennes lektioner är tråkiga) och jag vann lottningen om twilight boken, ha ha ha. 
Vi är ju hundvakt här så jag tänkte dra med Emma och Olle ut en promenad om han vill följa och gå och köpa lite naturgodis eller nåt. Mer effektiv än så tänker jag inte vara idag!


Gucci resort 2009

Jag vet exakt hur min studentklänning ska se ut nu! Har letat runt efter lite inspiration och fastnade för Gucci's resort edition 2009, vad fina klänningar det finns alltså! Jag älskar den där bohem-stilen, det är så himla snyggt.


Jag kan inte bestämma mig för om jag ska plugga ikväll eller skjuta upp det till imorn, det hade varit skönt att bara ta det lugnt och läsa en bok... Hm! Jag är ganska säker på att jag vet svaret på den frågan. Nu blir det våfflor, muuums!

Richiemadden

Nicole Richie och Joel Madden måste vara det snyggaste kändisparet! Så himla söt är deras lilla familj. Nicole har kanske världens snyggaste klädstil också...



Bilder är från Posh24. (går inte att länka av nån anledning)


Nu ska jag promenera in till stan och träna, solen skiner som aldrig förr och det är plusgrader. Underbart!

10 000 på en trisslott?

Idag klarade min mami teoriprovet, jag är så stolt över henne och bättre sent än aldrig, eller hur? ;-)
Kvällen blir lugn, jag tror att hela Luleå ska ut ikväll men jag ska då bara vara hemma. För jag har inget annat val, that's why. Det är verkligen massor med nackdelar med att ha en pojkvän som bor 91,8 mil bort! Även fast han betalar resorna då och då så kan jag ju inte låta honom betala allt där nere, trots att han påstår att jag visst kan det. Jag klarar inte av att bli betalad för hela tiden, kanske är det nåt fel på mig? Ne, jag är bara en independent woman! Det låter bättre. Hur som helst så måste jag spara. Min moster vann 10 000 på en trisslott idag. Fyfan är allt jag har att säga. Tänk om jag kunde vrida tillbaka tiden och springa in i kiosken när hon var där och köpa lotten före henne? Det hade varit nåt. Jag skulle behöva 10 000... Nya jeans, skor, bikini, jeansjacka... Jag hade helt enkelt verkligen behövt en tidsmaskin. 

... Alltså 10 000. Jag hade kunnat göra en massa med dom pengarna. På triss?! Jag trodde typ att det var fejk, som att någon nånsin vunnit mer än 25 spänn på dom där rackarna. Somliga har tur.

I don’t wanna waste my time, I don't wanna feel this stress

Det har känts som fredag hela dagen idag, konstigt. Men imorn ÄR det faktiskt fredag igen och det ska bli enormt skönt. Just nu är det stress stress stress hela tiden, handlar det inte om pengar så är det skolan med alla fördjupningsarbeten och speciellt projektarbetet som oroar (bara det är över så kommer en enorm tyngd att lätta från axlarna). Dessutom går jag och tänker på framtiden hela tiden, vad jag vill göra, vad jag ska göra och om jag får jobb - vilket påminner mig om att jag måste söka lite fler jobb så jag inte hakar upp mig på något som inte går igenom. Jag kan nästan känna min hjärnas storlek och hur lite plats det finns där, haha! Den är fylld till bredden och det ger mig huvudvärk. 

Nej men allt löser ju sig till slut, det är mitt motto. På ett eller annat sätt så ordnar sig allt. Just nu är det lätt att drömma sig bort till en sommar i Sthlm, det kommer bli så underbart. Någonting nytt och någonting annat än Luleå är vad jag behöver.





Midnight sun

Jag har just läst klart midnight sun - twilight fast ur Edwards synvinkel. Ja, hela boken finns inte ännu utan bara dom första tolv kapitlena som är olagligt publicerade. Förra veckan läste jag också ut fjärde och sista boken, jag låg uppe till sex på morgonen och läste klart. Jag undrar om det är någon som inte blivit helt emotionellt knäpp av att läsa dessa böcker? Alla jag pratat med har reagerat likadant, det är världens hysteri haha. 

Idag har jag hittat dom perfekta balskorna! Eller det var mamma egentligen, men tyvärr finns dom inte i Luleå och dom går inte att beställa så jag måste vänta tills jag är i sthlm... Eller ordna så att Henrik kilar förbi och köper dom. Sjukt snygga var dom! Vi ska dessutom beställa mönstret till min balklänning i helgen, det känns bra. Blev så peppad när jag var hemma hos Emma igår och både hennes bal- och studentklänning hängde på hennes dörr :-) Superfina var dom! Iih, jag längtar.





Tuesday in the sun

Idag är det tisdag och solen skiner fortfarande. Imorse hade vi pole dancing med Ellen som instruktör, det var riktigt roligt och Ellen är så himla duktig! Jag har dessutom hunnit med spinning och en promenad idag. Fast alltså... Finns det något tråkigare än spinning? Jag var på ett helt klockrent pass i höstas, discospinning med en gästinstruktör från gbg, det var nog det bästa jag varit med om så nu känns alla andra instruktörer så tråkiga.

Om två timmar har vi projektmöte, det börjar dra ihop sig nu! Våran deadline är tjugosjunde mars för festen blir på valborg. Snart kommer affischer och sånt upp! Allt börjar förresten dra ihop sig, har aldrig haft så mycket i skolan som nu. Det märks att det inte är länge kvar...

VÅR VÅR VÅR!!

ÄNTLIGEN är det vår!! Idag har det varit flera plusgrader, solen har varit framme och all snö smälter, det rinner vatten från taken. Är det inte helt underbart?! Idag har jag varit och fikat med Danni och Emma en sväng på nyöppnade Roasters. Vi diskuterade framtiden och jag har äntligen kommit på vad jag vill göra, jag vet exakt vad för utbildning jag ska gå. Det känns enormt skönt! Det är nästan så att jag vill börja plugga igen nu till hösten för att sätta igång allting, men nej, jag måste resa och se litegrann innan jag börjar min karriär! ;-)

Det känns faktiskt bra att bara vara sjutton när allt kommer omkring, om jag sätter igång mina planer om typ två år så har jag knappt hunnit fylla tjugo ;-) Feels great måste jag säga!

Dilemman!

Precis som för ungefär ett år sen så funderar jag på ifall jag ska färga mitt hår ljusare eller mörkare nu till våren... Personligen tycker jag att det är så himla fint med ljusbrunt hår och sen lite ljusare skiftningar, speciellt när man är brun. Men att bleka slingor sliter så äckligt mycket på håret. 

Just nu har jag världens utväxt (inte alltför stor kontrast iallafall, det är jag glad över) och i resten av håret har färgen runnit ut och ser typ lite rödaktig ut... Usch, inte alls fint! Det är hemskt att ha en ful råttfärgad hårfärg naturligt, då måste man liksom färga det och då får man slitet hår och utväxt...

Dilemman!


Framtidsdröm..?

Förresten! Jag ska designa min egen studentklänning, jag får hjälp med att rita upp själva mönstret men designen är min egen! Så himla roligt! :-) Vad kul att vara designer... Fast jag har velat bli skodesigner, men att skaffa sig ett eget märke och sen designa kläder, skor och kanske smycken. Det vore en dröm! Fast... Att lyckas med det och bli framgångsrik, det är ju en helt annan sak.

Men definitivt en dröm! :-)



förbannat snygga skor av Jimmy Choo!

Melodifestivalen 2009

Här sitter jag och har nyss kollat på melodifestivalen! Första gången för iår och det är för att jag blir så besviken på Sverige. Petra Mede anstränger sig för att vara rolig och lyckas då och då och ingen kommer med ett roligt och intressant bidrag som faktiskt har en CHANS i eurovision. För att inte tala om hur det svenska folket röstar... *ryser*. Det är bara samma gamla tråkiga känsla i varje låt, ingen vågar komma med nåt nytt, ingen vågar stå ut. Förutom typ den här grekiska låten, den hade säkert haft en bra chans. Vi svenskar är så trångsynta, är det bara jag som fattar att vi have to think outside the box (som är Sverige) och istället för att rösta på en låt som vi tycker är bra, tänka lite längre och rösta på en låt som resten av europa skulle tycka är bra? Eller är det bara jag som är tävlingsinriktad i det här landet? va? Nej, hade jag fått bestämma så skulle Tingeling ha vunnit, DÄR hade vi haft en chans. Det hade varit fullkomligt klockrent.

Men nog om melodifestivalen.

Tanken var att jag skulle sitta på kulturens idag och plugga i några timmar, men efter min och Emmas spontana festkväll igår så var jag för bakis och för trött för att min hjärna skulle fungera någorlunda bra. Not good! Förövrigt en väldigt rolig kväll, skönt att ha min Emsi hemma igen!

Kanske världens bästa låt!



Och puss på Henrik, jag älskar dig!

Puh!

Finally I'm done! Har suttit och skrivit på ett svenska tal till imorgon, jag satt i fem timmar och försökte komma på ett bra ämne att skriva om (vem vill prata om abort, homosexuellas rättigheter, jämställdhet osv osv... mer utjatade ämnen får man leta efter) så jag ska prata om den nya huliganlagen som träder i kraft den första april, dessvärre har min hjärna känts mosad och ofunktionell hela kvällen så hur bra mitt tal kommer vara är en helt annan femma.

Igår kom jag hem från sthlm, det kändes faktiskt lite skumt. Jag trivs så himla bra där nere, it feels like home eller nåt sånt. Jag längtar verkligen massor till sommaren då jag flyttar (MOHAHA), längtar bort från vinter och kyla, press, stress, skola och trötthet... Fan, fatta snart tar jag studenten! Då är det skola no more, iallafall några år, och jag kan tjäna massa pengar (om allt vill gå som det ska..) och sen kan jag typ. Ptjaa, se världen, shoppa, skaffa världens coolaste lägenhet med takbjälkar och en härlig balkong (med kvällssol såklart) en stor walk in closet fylld med skor och en söt liten hund sen!

Wow you guys... "Jag längtar" är en underdrift!

Blablabla

Saturday night! Henka ligger och sover i soffan bredvid mig, jag försökte få ut honom på en promenad för en timma sen men han var så trött. Tråkigt! Fast jag förstår honom, han var tvungen kliva upp fem i fredags för att åka till jobbet och imorse var han och tränade tidigt. Annat är det med mig, jag ligger och sover hela dagarna, det är ljuvligt med lov! Sen så är våran säng helt gudomligt skön, om moln hade varit så där fluffiga och mjuka som man trodde när man var liten, så hade inte ens dom varit skönare än den här sängen.

Den här dagen har varit riktigt mysig, vi åkte in till stan och träffade Mia, Marcus, Emma och henns pojkvän som är i stan på en shopping/metallica weekend. Efter det var vi bjudna på födelsedagsmiddag eftersom Henkas moster fyllt år, vi var och åt på en supermysig italiensk restaurang på Östermalm med helt underbar mat. Inte helt fel! Resten av kvällen har bestått av monopol spel där jag krossade Henka och han är en sån otroligt dålig förlorare och jag är världens mest skadeglada person så våran kombination är inte den bästa, haha! Men det värsta är ändå när AIK spelar och hela familjen Brännmark är samlade, fjärrkontroller flyger, glas går sönder och en hel del svordomar hörs. Dessutom är Henkas pappa djurgårdare till skillnad från hans söner och inte blyg med att uttrycka sin skadeglädje. Det är nästan farligt att vistas under samma tak då! 


Henriks fina tatuering...



Stockholm!

Det är sol och plusgrader i Stockholm! Idag har jag hjälpt en vilsen norrlänning att hitta in till stan, efter det promenerade jag från t-centralen till gamla stan och gick runt där på alla små gator, fortsatte till söder där jag gjorde samma sak. Kom hem igen från en stund sen och jag har egentligen bara en sak att säga; jag ÄLSKAR Stockholm! Jag längtar tills man kan sitta på uteserveringar och känna hur solen bränner, usch vad jag inte vill hem till kalla och snöiga Luleå!

Jag har inte tänkt på det tidigare...

... Men Håkan Hellström är ju faktiskt jävligt snygg!


För att inte tala om helt underbar. Jag är nog inne i en liten Håkan-period just nu.

Höjden av klantighet

I fredags gjorde jag något riktigt klantigt, jag missade nämligen tåget till sthlm. Jag har gjort många mindre lyckade saker i mitt liv men det här tog definitivt priset. Det är sånt där man drömmer mardrömmar om men inte är så klantig att man faktiskt gör. Hur som helst blev det en helg i Luleå, jag och Ira var kulturella och gick på teater bland annat.

Jag sa till Henrik att jag skulle flyga upp först ikväll men igår så satte jag mig på bussen till Umeå. Efter fyrtio minuter gick den sönder och vi fick vänta lika länge på att en ny buss skulle komma, men tillslut var jag iallafall framme. Där stod min bror och väntade och jag var med han och hans flickvän (som heter Moa, haha roligt) i några timmar innan vi började bila ner till sthlm! (Han jobbar här, that's why) Moa tappade sin mobil nånstans på vägen så jag börjar undra om klantighet kanske är något som går i namnet. Imorse vid halv sex på så var vi iallafall framme, jag ringde Henrik och bad honom komma ner och öppna porten och han blev väldigt överrasskad! Tihi. Mission completed.

Efter den långa bilresan så har jag vaknat först nu, med lite hjälp av mami. Ska gå och duscha och vänta på att Henka ska komma hem. Have a nice one! Puss

RSS 2.0