Pahdy

Snart är det vår och tillbaka till gamla vanor. Vi ska snart iväg och jobba i fabriken! ;)


HELG!

Nu är det äntligen helg och jag är äntligen hemma! Något som har hänt mig väldigt ofta på senaste tiden, alltså irriterande ofta, är att jag kommer till skolan och så visar det sig att jag inte har någon lektion. Jag svär på att det måste ha hänt sex eller sju gånger de senaste två veckorna. Det är verkligen jätte irriterande! Speciellt när det är klockan åtta på morgonen och jag hade kunnat sova några timmar till. Ännu värre är det dem gångerna jag snoozar alldeles för länge och försöker övertyga mig själv om att ta sovmorgon, men då det slutar med att jag bestämmer mig för att ta mig i kragen och vara lite duktig. Så jag pinar mig upp, stressar och hinner inte äta frukost, bara för att komma till skolan och upptäcka att lektionen är inställd, eller att vi är lediga utan att någon sagt nåt till mig. Det är så STÖRANDE och det hände senast idag.

Nåväl, slut på klagandet! Nu är det fredag och en rolig helg väntar. Ikväll kommer min Eskilstuna-Emma hit och vi ska se film och ta igen en massa, det var alldeles för länge sen vi sågs! Sen imorgon så blir det utgång med tjejerna och Mia ska även testa lite balfrisyrer på mig, det gäller ju att vara förberedd! Abropå hår och sånt, mitt är så otroligt slitet just nu och jag är väldigt glad att jag har en syster som är frisör, som kan köpa ut dyra och bra hårprodukter! Det är sånt som gör livet lite lite bättre.

Vad vore livet utan drömmar?

Jag ser verkligen fram emot våren och allt som händer då! Allt studentfirande, våran utlandsresa, projektarbetet och en massa annat roligt. Vi har redan börjat smida planer och det enda jag kan fokusera på just nu är vad som kommer att hända sen, eller snarare vad jag ska göra då. När skolan är över och man faktiskt är fri och kan göra i princip vad man vill, det är en sån underbar känsla! Jag har alltid alltid drömt om att resa en massa och just nu känns det närmare än någonsin. Jag antar att jag är en optimist, jag ser alltid lösningar istället för motgångar och ibland är jag nog rätt så naiv. Men om man siktar mot stjärnorna så hamnar man kanske i trädtopparna iallafall, eller hur är det man säger? Och vad vore livet utan drömmar och mål egentligen? 

Jag tänker verkligen kämpa för att uppnå mina drömmar, att försöka uppleva så mycket som möjligt och prova på en massa olika saker. Jag nämnde senast igår tror jag, till mamma, att jag tänker ta motorcykelkörkort nästa år och hon började protestera en massa, haha. Jag förstår henne såklart, men jag har en särskild filosofi som går nånting "om man ska dö så ska man ändå dö, det spelar ingen roll om man är på en motorcykel eller blir träffad av blixten". Som sagt så är jag nog rätt naiv, och att drömma är jag verkligen bra på. Men är det inte så ändå? Varför vara rädd och försiktig, varför undvika allt som kan vara farligt bara för att risken finns? Jag anser att döden lurar bakom vilket hörn som helst egentligen, inte för att det är något som skrämmer mig på så sätt, jag menar bara att det är lika bra att göra så mycket man kan under den tiden man har fått.

Jag ser mina rädslor som mina utmaningar och försöker hela tiden jobba för att få bort dom. Mer höjdrädd än mig blir man nog inte, men kommer jag att tacka nej till chansen att hoppa fallskärm eller bungy jump? troligtvis inte. Det är bara sån jag är, väldigt öppen och lättsinnad till saker och ting. Kanske är det för att jag är ung men jag hoppas verkligen att det aldrig ändras.

Jag blir upprymd av tanken på alla möjligheter som finns!

Ung och odödlig eller något sånt, haha. Livet står ju faktiskt för mina fötter och jag tänker utnyttja det så gott det bara går.





Hej jag heter Moa och jag är beroende

Den femte mars är ett datum att lägga på minnet! Då släpps nämligen fjärde boken ur twilight berättelsen på svenska och jag kommer nog stå och hänga på låset till närmaste bokhandel. Jag erkänner att jag är världens nörd, men jag är fullkomligt besatt av den där historien! Förra veckan lånade jag första boken av Emma och den läste jag ut på en dag. Efter det var jag tvungen att köpa alla böcker och just nu är jag inne på andra varvet av dem... Har precis läst ut andra boken för andra gången på en vecka. För att understryka ordet besatt lite extra så kan jag nämna att jag sett filmen fyra gånger den senaste veckan och det är så illa att jag nästan börjar undra om det är något fel på mig? Det är utan tvekan de bästa böckerna jag någonsin läst, till och med bättre än Harry Potter och det trodde jag aldrig att jag skulle säga om någon bok! Större Harry Potter-nörd får man leta efter, typ.

Hur som helst, den femte mars kommer alltså sista boken ut. Det känns som en evighet!


Vid närmare eftertanke verkar den här besattheten inte så himla konstig...

Henrik, varför är inte du en blodtörstig vampyr?!

Fresh start

Jag har hittat tillbaka hit och tänkte börja om helt och hållet. Det behövs ju faktiskt någon som kan skriva ner alla intressanta och roliga saker som kommer att ske i vår. Bland annat dårå, jag kommer ju säkert fortfarande kladda ner en massa om min otroligt spännande vardag, men det var ju faktiskt några trogna läsare sist jag bloggade så det kan ju inte ha varit så himla tråkigt... eller?

Nåväl, nedräkningen till det verkliga livet har ju som börjat nu. Det slog mig ordentligt för någon dag sen bara och jag insåg att snart är skolan slut och då är man helt jävla fri! Jag kan göra precis exakt vad jag känner för, det är ju en ganska underbar känsla må jag säga. Har en del planer redan men ingenting som jag kommer att avslöja... än! 

Hur som helst, njut!

RSS 2.0