Just the way I like it

Jag måste säga att jag älskar mitt rum! Det är så mycket jag. Jag har en jättestor säng, en stor helkroppsspegel med tjock silverram, en skohörna med alla mina skor på hyllor. Eller iallafall dom finaste. Jag har mörka  tjocka, långa gardiner i mitt fönster. Just the way I like it. Från och med idag har jag dessutom en palm i mitt rum! En palm! Den är jätte fin.

Min garderob svämmar dock över, det är helt omöjligt att hålla den städad för den är alldeles för liten för mina kläder. Men men. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig klar, om 2 timmar kommer Henrik och då ska vi först handla lite, sen till hans kompisar och käka, sen till Danni (eller iallafall jag) och sist men inte minst ut på Grace. Det kommer nog blir grymt! Ses ikväll!



Onsdag mitt i veckan

Idag på väg från skolan så kom en tjej fram från nåt radioprogram och ville ställa frågor om våren.
Hon - Har du sett några vårtecken i år?
Jag - Hmm.. jag vet inte.. Sopbilarna! Alltså, jag menar, bilarna som sopar... upp allt gräs.
Hon - Grus?
Jag - ja, just det.

Förresten, idag när jag skulle till skolan stod en kille och klippte naglarna på busshållplatsen. KLIPPTE NAGLARNA. Hur äcklig får man bli?

FINALLY!

YEEEES! Jag har skrivit klart mitt fördjupningsarbete i psykologi B som skulle vara inne förra veckan. Äntligen! Nu har jag bara några hundratusen saker till att göra, men inget var lika energikrävande som det där så jag är glad ändå!

Om två dagar är det helg, det är school's out, jag har gjort bort ännu mer skolarbete, HENKA KOMMER UPP och det innebär en massa mys. Dessutom är det bara 2 veckor kvar tills vi drar utomlands (och så kommer Danni, Anna och Soffe ner några dagar efter oss=party!) och dumturumduum *trumvirvel* 6 VECKOR KVAR TILL STUDENTEN. Jag är så lycklig just nu. Så lyckligt. Juste, på torsdag kanske jag får ett jobb också.





Svar ja, vartenda inlägg kommer att se ut så här. 

Söndag och jag har inget speciellt att säga, faktiskt.

Nu är det VÅR i Luleå! Och det är fantastiskt jävla underbart måste jag säga. Helgen har varit väldigt bra, den har bestått av mys med tjejerna, fest, cleo, skejtande killar, basket, Emma Wikström, massa mat, barnvaktande, familjen, plugg, osv. Intressant? Ja säkert, men jag iiiiids inte med att berätta. Ids förresten, är det norrländskt? För jag har hört att resten av Sverige säger "orka" istället. Därför har jag kommit till den slutsatsen att översättaren av HP-böckerna måste vara norrlänning för hon har bland annat med ordet "ids" men också fler norrländska ord som jag inte kommer ihåg just nu... Så nu förstår jag vad Henrik och Ira menar med författarens ord när dom håller på och argumenterar för att man ska läsa böcker på orginalspråk.

Jaja, då vet ni det iallafall.

Ny vecka! Triljonersmiljardersmiljonerstusentalshundratals saker att göra i skolan, men det ska gå på något sätt. På torsdag är det School's out (BE THERE!) och då kommer också Henka hit. Ska väl försöööka att ha pluggat bort en massa tills dess så att han kan få ha turen att njuta av mitt underbara sällskap. 

Nä nu alltså ska jag sluta upp med att inte plugga, för det är enda anledningen till att jag skriver det här, och istället gå till affären och köpa pluggodis. Sånt måste man ju ha! HEJDÅ!


SAY HOO BADASS!

NU ÄR DET HELG! Emsi håller just nu på att visa upp sina otroliga danskunskaper åt mig till Girl Talk - Play your part pt. 1, det är väldigt vackert kan jag meddela. Ikväll blir det mat och vin och prat med VÄRLDENS bästa tjejer. Girls, jag har kommit på att ni är precis sånadär vänner som alla drömmer om att ha, världens roligaste tjejgäng, några man kan dela ALLT med och ha så jävla kul tillsammans med. Ni är bäst helt enkelt! Om tre veckor gör vi Alanya osäkert ;)!

Idag har jag dessutom köpt världens finaste skor, i mocka och med fransar, från vagabond. Väldigt nice! Nästa vecka kommer min älskling upp till mig också!! Livet känns väldigt, väldigt bra just nu.

Bättre än orginalet!


Tre veckor!!!

Snart är det helg igen, imorn är det tre veckor tills vi åker till Sthlm och sen vidare till Alanya!!!!! Det betyder också att om tre veckor måste vi vara klara med allt som har med skolan att göra... Det kändes mindre kul. Men om jag ska bli positiv igen - OM TRE VECKOR HAR JAG GJORT KLART ALLT SOM HAR MED SKOLA ATT GÖRA FÖR EN LÅNG TID FRAMÖVER! 

Ursäkta mig, men hur sinnesjukt låter inte det?!

TRE VECKOR. Jag blir alldeles yr av tanken. Imorgon blir det grillfest med tjejerna, min etuna-Emma kommer upp till Luleå imorn så henne ska jag försöka lura med också ;D Det kommer bli great! 

Emmas begåvning i vals

Min bästa vän heter Emma och hon brukar vara väldigt omedvetet rolig, det vet nog de flesta om. Idag hade vi vett-och-etikett på idrotten inför balen och vi skulle bland annat lära oss att dansa vals. Emma tar på sig det stora ansvaret att vara kille (hon resonerade att hon måste ju lära Martin hur han ska dansa sen, för hon kan redan dansa som en tjej) och skulle föra mig i dansen. Låt mig också påpeka att hon tycker att hon "är kung på vals" fortfarande. Istället för att ett-två-trea som man gör i en vals så tog Emma små skutt i sidled, istället för att dansa ganska sakta som man gör i vals så drog hon upp tempot ordentligt och snurrade omkring en massa. Det gick ju jätte bra. Sen skulle hon styla framför Ingrid och Mico som satt och tittade på och dansade mig rakt in i ett par väskor så att jag ramlade baklänges och hon föll över mig.

Men Emma är kung på det där med vals alltså!

Nu händer det mycket

Idag kom studentmössorna! Lycka!
Jag tänker inte skriva nåt speciellt, har massor att göra. Men här har ni något att kolla på:




Lov i Stockholm över, back to reality

Home in Luleå. Känns sådär! I helgen har Ira och Josse övernattat, kul har det varit! En massa shopping för att försöka hitta en studentklänning till Ira, vindrickande och ätaätaäta. Det var min helg. Och fotboll såklart! BP-AIK och AIK vann med 3-2! Jag tror det var första matchen som jag inte stod och räknade sekundrarna tills den var över heller, hör och häpna, det var faktiskt intressant och ganska kul att se på fotboll. Wow.

Imorn börjar helvetet, jag tror inte ens jag överdriver lite när jag använder den benämningen. Om lite mer än 4 veckor drar vi utomlands och innan dess ska alla kurser vara avklarade i stort sett. Jag har hur mycket som helst att göra. Så det enda jag kommer att göra de kommande 4 veckorna är alltså att plugga. Då vet ni det. MEN SEN ÅKER VI TILL TURKIET!!! och efter Turkiet så är det mindre än 3 veckor kvar till STUDENTEEENNNN!!!!

Aaallmänna idrottsklubben aaaaaik

Jag har haft en sån där jobbig natt, när man är jätte trött och verkligen vill sova men det är helt omöjligt. Var vaken till efter 4 nångång, och så var jag tvungen att gå upp nu för att städa och diska innan Ira och Josse kommer! Som grädden på chokladkakan så kliar mina ögon förbannat mycket, det krävs hela min viljestyrka för att inte klia tillbaka. För jag har märkt att det inte blir bättre av att göra det.

Igår var vi på fotboll, AIK-MFF och AIK förlorade med 0-1. Jag höll på att dö också där på läktaren, det var nämligen KALLT som in i helvete och hela jag skakade och jag trodde jag skulle bita sönder min tunga. Det var 2½ timme av ren tortyr. Inte ens en rolig match var det. Men man blev lite varmare när man sjöng med och hoppade, så nu kan jag ännu fler AIK-ramsor som garanterat kommer fastna på mitt huvud.

Nu måste jag fixa klart här så att jag kan fixa mig själv klar och sen åka in till centralen och möta upp Ira! Efter det blir det studentklänning/balskor shopping. HEJDÅ.

En sten har lättat

Hallå alla människor som läser min blogg, vilket inte är så himla många, men iallafall.

Jag och min Henkipenk har varit på bio ikväll, vi har sett "BOY A" och den var väldigt bra! Filmen handlar om en kille som tillsammans med sin bästa vän mördade en tjej när dom var väldigt små, efter det har dom suttit på ungdomsanstalt/i fängelse i större delen av sitt liv och själva filmen handlar om hur den här killen försöker skapa sig en ny identitet och ett nytt liv när han blir fri. Väldigt gripande film, får en att tänka en hel del! 

Nu ska vi nog se sista Harry Potter filmen, vi hade ett litet Harry-maraton i helgen men vi har sista filmen kvar, haha. Förresten, vad dåliga dom filmerna är! Fast det kan ju inte vara lätt att försöka klämma in allt från böckerna i en tvåtimmars film. Abropå det så måste jag verkligen läsa om alla dom där böckerna igen. 

PUSS




Fotboll och disk

Jag är ensam just nu, har varit det sen igår. Henka är på väg hem från Kalmar nu, AIK har ju haft bortamatch. Jag pratar med Emma på msn och när jag sa att AIK vann med 1-0 sa hon "vad bra, då har du en glad pojkvän sen!" haha, det kan inte vara mer sant. Alltså, alla som har en pojkvän som är en galen fotbollssupporter vet nog hur det är, förlorar dom är hela världen piss, men vinner dom däremot så finns det inget som kan förstöra glädjen. Ha ha. Jag har till och med fått en massa AIK-ramsor på huvudet, kan komma på mig själv med att nynna på dom ibland. Inte coolt. Men Henka är väldigt nöjd över det.

Nåja, inatt har jag sovit 14 timmar! Hur kan man sova så mycket? Men det behövdes väl. Sen har jag städat och diskat all j ä v l a disk, och tro mig det var inte lite. Allt porslin var smutsigt, alla muggar och konstiga skålar har använts för att slippa diska vanliga glas och tallrikar. Det var hemskt. Dessutom har jag städat hela lägenheten, och det behövdes verkligen. Så nu lär jag ha en ännu gladare pojkvän när han kommer hem! Det är ju inte helt fel. 

Men nu ska jag avsluta, hoppas solen skiner lite mer imorn än den gjort idag :-) Puss



Do you like fishsticks? Then you're a gay fish!

Vi har just suttit ute på balkongen, i solen, i shorts, och ätit middag. Grillade hamburgare, potatisklyftor och chili aioli, är det någon som är lite avundsjuk? Vädret är helt underbart! Annars så kom jag fram tidigt igår, mitt plan gick kvart i sju. Så jag tog igen massa förlorad sömn genom att ligga och sova exakt hela dan tills Henka kom hem. Igår tog vi en lång promenad runt årsta och över till skanstull, tror det tog 2½ timme och det var jätte härligt. Idag har vi gått på stan, vi klev av i gamla stan och köpte en glass och gick och satte oss vid vattnet. Sen promenerad vi in till centrum och jag shoppade lite, köpte 2 par skor och en oversize skjorta från beyond retro, jag är supernöjd med allt! Dock så har jag blåsor på fötterna eftet att ha gått i 12 cm klackar hela dan... Mindre nice. 

Nu är jag MÄTT! Vad som händer ikväll återstår att se men det blir nog inget speciellt... Vi är båda helt trötta. Om en vecka kommer Ira och Josse hit, Ira ska bo här hela helgen och det ska bli jätte kul. Hoppas ni har det bra i snön däruppe! Puss

Henrik klagar på att jag inte nämner honom i min blogg längre

Så nu gör jag det! Imorgon ses vi mongo! Puss

Måndagar

Måndagar brukar vara den värsta skoldagen för mig, men idag har alla mina lektioner blivit inställda! HA HA. Så idag har jag betalat det sista till resan så nu är det bara att se fram emot den, en månad och 10 dagar kvar! När mina sista lektioner blev inställda så gick jag till beverly varvet och fikade hos Danni med Emma. En jobbig måndag blev en väldigt skön måndag.

Dessutom har min mami tagit körkort idag! Ett STORT grattis till henne ;) det var på tiden!

2 dagar kvar till sthlm, idag har det varit 20+ och strålande sol! Fyyy...

weekEND

Nu är det söndag igen, och det är faktiskt skönt. Endast 3 skoldagar kvar till sthlm så det ska nog gå och härda ut. Igår hämtade jag ut mina studentskor och jag är jätte nöjd! Jag ska börja skriva en lista på saker jag måste köpa när jag är i sthlm också, det får jag inte glömma.

Igår var jag med Emma och Ping och vi gjorde inte så mycket men det var roligt iallafall! Somnade först efter 3 så jag vaknade kl 2 idag, men det var behövligt. Förresten så fick vi ett väldigt väldigt roligt besked igår, fast jag kan nog inte avslöja något ännu, men jag är så glad!! Nu ska jag duscha och plugga lite, adjöken.



Sommarrrrrr, jag längtar!

Mission: få ping att tycka om Twilight

Juste!! Vi hade ju ett uppdrag igår. Jag kan ta det från början. Ingrid har varit jätte skeptisk till twilight och all hysteri omkring, tyckt att vi varit dumma i huvudet som blivit så fast i filmen och böckerna. Hon har svurit på att hon aldrig ska se den filmen. Så igår, innan hon kom till Ira, satte vi filmen i dvdn. Alla försökte hålla sig från skratt när filmen började och Ingrid kollade bort PRECIS när "twilight" syntes över hela skärmen, hon märker inte ens vilken film vi kollar på förrän Edward kommer in. Jag, josse, Ira, Emma och Danni hade jätte roligt, haha.

Men till det bästa av allt! Ingoping som lovade och svor att hon ALDRIG skulle tycka att filmen var bra eller att Edward var snygg satt där när filmen var slut och erkände hur bra den var och hur sjukt snygg Edward är. Hehe, mission completed!

Jag kan verkligen inte komma på en bra rubrik till det här inlägget

Men ska jag berätta något roligt?
I sthlm går folk omkring i shorts. Det är tydligen j ä t t e varmt. Hur var vädret här nu då? Minus en grad, grått, mulet och trist. Igår var det renar på stan och idag såg jag en skoter på isen. Allt det där plus det faktum att jag måste plugga, städa och fixa ett jobb, vilket i stort sett är en omöjlighet, gör mig deprimerad.

Något som gör mig lite glad iallafall är att jag har världens bästa vänner, tjejer ni är guld värda! <3

Nu är det fredag igen

ALLTSÅ var det inte nyss jag skrev det där inlägget med "blabla.. it's friday i'm in love"? Det känns fan så. Men jag klagar inte över att tiden går fort egentligen, för då är jag snart i Turkiet med mina mates. Ikväll blir det mys hos Ira med världens bästa tjejer, det tror jag blir t o p p e n!

Förresten så har jag varit väldigt förvirrad på senaste tiden, alltså mer än vanligt då. Jag tappar orden för självklara saker och jag slänger strumpor i papperskorgar istället för i tvätten och sånadär saker. Jätte mysko! Jag har tappat kontrollen. 

Till en annan sak lite hux flux sådär (varifrån kommer det uttycket?!) så kan jag meddela att om en vecka är det lov och då är jag i sthlm! Hehe. Och min redovisning idag gick strålande, jag pratade i typ 25 minuter och det kändes som 3 kanske. Vet dock inte om alla som lyssnade uppskattade det men det är så kul när man arbetar om ett ämne som faktiskt är jävligt intressant, då vill jag bara att alla andra ska få veta allt och tycka likadant som mig. Eller nåt.

NUU ska jag duscha så att jag är klar när Emma och Danni kommer och hämtar upp mig. PÖSS! 

Småbarn är roligast

Endast en lektion idag, muy skönt! Det resulterade dock i att jag låg och sov i 4 timmar när jag egentligen borde ha pluggat. Nåväl, det var skönt. Just nu håller jag på och skriver (eller nja, jag har en paus just nu) på mitt fördjupningsarbete om cannabis, jag har tänkt jämföra Hollands drogpolitik med Sveriges och skillnaderna i samhället. Det är väldigt, väldigt intressant kan jag säga. 

Förresten så har jag nog världens roligaste lillebror, haha. Bättre kiss- och bajshumor får man leta efter.
Mamma: Arvid, vill du ha en t-shirt?
Arvid (fundersam) : Eh, nee... Jag vill ha bajs... kan du bajsa på t-shirten?

I lördags när vi var och handlade så stod jag och Abbe och väntade utanför kassorna. Då går det förbi en tjej i 12-13 års åldern som han kollar in och sen frågar vad hon heter. När hon gått förbi oss så frågar jag honom ifall han tyckte att hon var söt.
Abbe: Ne, jag tycker ingen är söt!
Jag: Men är inte jag söt då?
Abbe: Men alltså, har du sett din näsa? Den är jätte lång.

RSS 2.0